Terugblik op geslaagde festivals afgelopen weekend

Foto: Café de Beurs

Afgelopen weekend was het gezellig in de Klappeijstraat en op de Markt in Oosterhout met het Bier & Food Festival op zaterdag en de Wine & Food Tasting.

Op zaterdag kwamen er diverse brouwerijen een biertje promoten, waarbij de cafés en restaurants een hapje bedacht hadden die goed zouden matchen bij het biertje. En wat was iedereen creatief! Een troubadour zorgde voor wat extra muzikale gezelligheid en ook aan de kinderen wat gedacht met een ballonnenclown.

De winnaar van de Publieksprijs Beer & Food was restaurant Eastwood, nieuwkomer in de straat en de winnaar van de Publieksprijs Wine & Food was De Merlijn. Bij café De Beurs, organisator van dit weekend, vond ’s avonds de loting plaats, waarin mooie prijzen werden weggegeven door de brouwers en de deelnemende ondernemers.

Al met al was het een goede voorbereiding voor het volgende evenement op 19 november : Tribute around town. De succesformule Tribute Around Town gaat weer van start met een groot aantal tributebands en tributeacts die muziek gaan spelen en een ode gaan brengen aan de grootste artiesten en bands uit de muzikale geschiedenis.

Op de foto Hieronder de winnaar Tom de Rooij en Suzanne Baars, chefkok en patissier van restaurant Eastwood, bedenkers van de winnende foodpairing: de IPA Eastwood Slider, gemaakt met het biertje De Slotenmaker van brouwerij Ebontree.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen