JCI Oosterhout houdt ‘haar’ Slotpark schoon van zwerfvuil

Ook dit jaar heeft JCI Oosterhout geen Film in het Park kunnen organiseren, maar werd het wederom een grote schoonmaakactie in het Slotpark.

Film in het Park

JCI Oosterhout (voorheen de JuniorKamer Oosterhout) organiseerde vijf jaar op rij de gratis openluchtbioscoop Film in het Park. Dit jaar was het voor het tweede achtereenvolgende jaar niet mogelijk dit mooie evenement te organiseren. Toch dragen de leden van JCI Oosterhout het Slotpark een warm hart toe en werd er flik ge-ZAP-t om al het zwerfafval uit het park te halen. Zo werd het voor het tweede achtereenvolgende jaar geen Film in het Park, maar Prikken in het Park.

JCI Oosterhout iets voor jou?

JCI (Junior Chamber International) is het wereldwijde netwerk voor jonge ondernemende mensen die actief willen bijdragen aan de maatschappij waarbij zelfontplooiing met de slogan “learning by doing” centraal staat. Zo organiseren ze elk jaar onder andere de gratis openlucht bioscoop Film in het Park en het evenement FutureTalks. Ben jij tussen de 25 en 40 jaar oud en wil je meer weten over JCI Oosterhout? Ze zijn altijd op zoek naar jonge, ondernemende Oosterhouters! Meld je aan op [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden