Help je bedrijf vooruit met de ZaakVooruit

Foto: ZaakVooruit.nl

Op maandag 29 november wordt de volgende ZaakVooruitDag georganiseerd voor ondernemers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

ZaakVooruit

Als ondernemer is het altijd nodig om te schakelen en plannen te maken. Nu meer dan ooit. En er liggen kansen. Met nieuwe concepten wordt de markt versneld veroverd. Ook binnen jouw onderneming liggen ongetwijfeld plannen. Plannen die misschien al wat langer op de plank liggen of pas zijn komen bovendrijven. Plannen die het waard zijn om verder onderzocht en ontwikkeld te worden. In dat geval hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt deze plannen binnenkort pitchen, toetsen en verder uitwerken op de ZaakVooruitDag.

Netwerk en klankbord

De ZaakVooruit biedt ondernemers een netwerk en klankbord van gespecialiseerde partners op het terrein van innovatie, financiën, hrm, subsidies, accountancy, juridische zaken en marketing-communicatie. Elke ondernemer kan zijn of haar plan aanmelden via de website en verder uitwerken tijdens de ZaakVooruitDag die tweemaal per jaar wordt georganiseerd. Onder de energieke leiding van Hello New Day werk je, samen met de ZaakVooruit-partners en collega-ondernemers, deze dag aan het eigen businessplan. De eerstkomende ZaakVooruitDag is maandag 29 november. Deelnemen kost niets! Schrijf je in voor 1 november. Kijk op de onderstaande link voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden