Zanggroep Cadans komt belofte na en geeft concert Slotjesveste

Foto: Zanggroep Cadans

Afgelopen zaterdag heeft Zanggroep Cadans de belofte om te komen zingen in zorgcentrum Slotjesveste na bijna twee jaar ingelost.

Zanggroep Cadans

De belofte om een middag te komen zingen bij Mijzo zorglocatie Slotjesveste aan de Van Oldeneellaan lag er al bijna twee jaar, maar coronamaatregelen gooiden steeds roet in het eten. Zaterdag 16 oktober kon het er eindelijk van komen. Zanggroep Cadans zou haar eerste optreden geven sinds corona en natuurlijk was dat in Slotjesveste; belofte maakt schuld. De recreatiezaal zat gezellig vol en het koor had er zin in. Het was voor alle koorleden weer even wennen en voor een paar nieuwe leden was het de vuurdoop, maar al snel ging het weer als vanouds.

Als vanouds

En na de pauze, waarin Slotjesveste voor wat lekkere versnaperingen had gezorgd en de kelen weer even waren gesmeerd, voelde het weer vertrouwd. Van Avond van Boudewijn de Groot en Het Dorp van Wim Sonneveld, ging het door naar Danny Vera’s Rollercoaster, Skyfall van Adèle, Save me van Queen en een aantal andere bekende nummers, kortom, een leuke mix van gouwe ouwe en wat meer recente nummers. Na het slotakkoord en een hartelijk applaus van het publiek, ging iedereen met een goed gevoel huiswaarts.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen