Kaaienloop reikt cheques uit aan goede doelen

Foto: Kaaienloop

Afgelopen weekend zijn de cheques uitgereikt aan de goede doelen verbonden aan de Van Mossel Opel Kaaienloop.

Kaaienloop

Op 18 september werd de 18e editie van de Van Mossel Opel KaaienLoop gehouden, een mooie dag met veel enthousiaste lopers door het Oosterhoutse centrum. Doordat het weer ook mee zat was het langs de kant en op de terrasjes ook goed toeven, wat het voor de deelnemers alleen maar leuker maakte om mee te doen. De Kaaienloop wordt georganiseerd door vrijwilligers en de opbrengsten gaan zoals altijd naar lokale goed doelen. Nadat de balans opgemaakt was zijn de cheques afgelopen weekend overhandigd.

Cheque voor Roparunteam

Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje is al sinds 2007 aanwezig met een team om de dag goed te laten verlopen. De eerste zijn ‘s morgens vroeg al aanwezig bij de opbouw en de laatste vertrekt pas weer als alles is opgeruimd. Voorzitter Gerard ven Eijnatten van Stichting Kaaienloop overhandigde Johan van Mechelen en Piet Willebroodse een cheque van 1.000 euro. Dit komt allemaal ten goede aan hun bijdrage voor de Roparun.

Cheque voor Inloophuis Poppy’s

Inloophuis Poppy’s wordt al een paar jaar een warm hart toegedragen door de Kaaienloop. Meerdere vrijwilligers van Poppy’s waren ook aanwezig om de organisatie van de Kaaienloop te ondersteunen. Rene van Ommeren, voorzitter van inloophuis Poppy’s, nam een cheque van 5.750 euro in ontvangst. Hiermee ondersteunt Poppy’s mensen die geraakt worden door kanker. Met dit bedrag wordt het inloophuis onderhouden en worden individuele of gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden