Laatste ode aan Amphia Langendijk met grote portretfoto’s in de stad

Foto: erismaareenamphia.nl

Met levensgrote portretfoto’s in het centrum van Oosterhout en Breda brengen onder andere (oud-)medewerkers, artsen en patiënten een laatste ode aan Amphia Langendijk, dat na 62 jaar haar deuren sluit.

Levensgrote portretten

In Oosterhout zie je de portretten verspreid door de stad en in het centrum van Breda vind je de expositie aan de Claudius Prinsenlaan ter hoogte van het Chasséveld. Op de foto’s delen (oud-)medewerkers, artsen en patiënten hun bijzondere herinnering aan deze locatie waar eerder ziekenhuis De Baronie en het Diaconessenhuis zat.

Er is maar één Amphia

De portretfoto’s zijn onderdeel van de campagne ‘Er is maar één Amphia’. Met deze campagne wil Amphia iedereen laten zien dat er maar één ziekenhuis is als Amphia. Een prachtig (nieuw) ziekenhuis, met gedreven professionals, waar men trots op mag zijn. Ook wordt er met deze campagne niet alleen afscheid genomen van het verleden maar kijken we ook vooruit naar een nieuw tijdperk. Een tijdperk waarin iedereen samenwerkt aan een gezonde toekomst op locaties in Breda, Oosterhout en Etten-Leur.

Reünie voor oud-medewerkers

Heb je op het Diaconessenhuis of ziekenhuis De Baronie gewerkt of ben je een oud-medewerker van locatie Langendijk? Dan ben je ook uitgenodigd op de reünie voor oud-medewerkers en medisch specialisten op 6 november op locatie Langendijk. De reünie wordt georganiseerd door oud-medewerkers in samenwerking met Amphia. Je kunt je aanmelden via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen