Wereldwinkel zoekt vrijwilligers voor webwinkel en bestuurslid PR

Foto: Wereldwinkel Oosterhout

De Wereldwinkel / FairTrade cadeaushop zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om de organisatie onder de aandacht te brengen en te houden.

FairTrade cadeaushop

De Wereldwinkel/FairTrade Cadeaushop is al jaren een bekende winkel in het Oosterhoutse Binnenhofje. Hier worden originele en fair trade cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen van andere culturen verkocht. Alle producten in deze winkel zijn gemaakt met respect voor mens en milieu.  Omdat de producen ten – zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren – een rechtvaardige prijs krijgen, kunnen zij een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij!

Vacature bestuurslid PR & Communicatie

Op dit moment zoekt de Wereldwinkel een vrijwilliger die het leuk vindt om mee te denken over de beste manier om de organisatie onder de aandacht te brengen en te houden. De Wereldwinkel Oosterhout is een organisatie met louter enthousiaste vrijwilligers en zij zoeken iemand die hen kan helpen op het gebied van marketing, public relations, bij voorkeur met enkele jaren ervaring.

Vacature beheerder webwinkel

Daarnaast is de Wereldwinkel Oosterhout op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vind om de webshop te beheren. De werkzaamheden bestaan uit het (aan)vullen van de webshop met onze producten en de productinformatie en foto’s. De Wereldwinkel zoekt iemand die precies kan werken en goed overweg kan met de computer.

Oosterhout voor Elkaar

Iets voor jou? Klik dan op de link onderaan dit artikel. Kijk ook gerust eens op de pagina van Oosterhout voor Elkaar voor andere vrijwilligersfuncties binnen onze gemeente. Oosterhoutvoorelkaar is een initiatief van Vrijwilligerswerk Oosterhout in samenwerking met NLvoorelkaar en wordt ondersteund door Surplus en de gemeente Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen