ONE: “Wacht nog even met aanvragen subsidie warmtepomp”

Foto: Pixabay License / VanVangelis

Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) geeft advies nog even te wachten met de aanschaf van een (hybride) warmtepomp in je huis.

Aanschaf (hybride) warmtepomp

Het kabinet gaat extra subsidie inzetten om (hybride) warmtepompen voor iedereen toegankelijker te maken. Vanaf 2022 wordt de subsidie daarom van 20% verhoogd naar 30%. Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) adviseert daarom nog even te wachten tot het nieuwe jaar en zo van de nieuwe subsidieregels te profiteren. Zoals bekend wil de overheid erop aansturen dat we steeds meer van het gas af gaan in huis. Om die boodschap kracht bij te zetten wordt er ingezet op informeren, stimulering en subsidiering van duurzame keuzes, zoals een warmtepomp. Door het subsidiebedrag te vergroten wordt de aanschaf van een warmtepomp minder kostbaar en is het dus voor meer huishoudens mogelijk deze overstap te maken.

Meer informatie

In het Adviescentrum van ONE kun je terecht voor écht onafhankelijke en gratis informatie en advies met betrekking tot alle aspecten voor het verduurzamen van je woning. Waaronder dus de aanschaf van een (hybride) warmtepomp. Overweeg jij ook te investeren in het verduurzamen van je woning? Dan is het adviescentrum een plek die je absoluut niet over mag slaan. Het Adviescentrum is gevestigd aan Nieuwstraat 2b en is iedere zaterdag geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Kijk op de onderstaande link voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden