De Gerarduskalender 2022 is een mooi decembercadeau

Foto: Gerarduskalender 2022

De bekende Gerarduskalender is weer verkrijgbaar in Antoniushuis ‘De Vinder’ aan de Sint-Vincentiusstraat 113a.

Gerarduskalender

Ook dit jaar zijn er weer Gerarduskalenders te koop bij Antoniushuis ‘De Vinder’. Een mooi cadeau voor jezelf of een ander waar je een heel jaar plezier aan kunt beleven. De Gerarduskalender is uniek in zijn soort met elke dag een mooie spreuk om de dag te beginnen. Op de achterkant staan afwisselend moppen, gedichten, recepten, puzzeltjes, informatie over verschillende onderwerpen. Op de voorkant staan ook alle verjaardagen van het Koninklijk Huis en de zonsopgang en -ondergang.

Klooster Wittem

Gerarduskalenders zijn in geen een Oosterhoutse winkel verkrijgbaar, maar enkel bij Antoniushuis ‘De Vinder’. En voor de prijs hoef je het niet te laten, want de kalender met gratis schild kost slechts € 8,50. Met de aanschaf van de kalender steunt u de activiteiten van Klooster Wittem in Limburg. Dit jaar is het schild ook weer aan beide kanten bedrukt. De Gerarduskalender wordt elk jaar met zorg en plezier samengesteld door een uitgebreide redactie van personeel en vrijwilligers rondom Klooster Wittem in Limburg.

Meer informatie

Wil jij ook een Gerarduskalender en hiermee de activiteiten ondersteunen die vanuit Klooster Wittem worden georganiseerd? Je bent tijdens de openingstijden van het Antoniushuis van harte welkom. ‘De Vinder’ is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. Verzoek om gepast te betalen. En ben je moeilijk ter been, neem dan telefonisch contact op met Thea van der Zanden 0162 – 459 167. De kalender wordt dan bij je thuis bezorgd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden