Sinterklaas eindelijk ook in Oosterhout aangekomen

Foto: sinterklaasoosterhout.nl

Zondagmiddag heeft Sinterklaas eindelijk voet op Oosterhoutse bodem gezet. Volgens de Goedheiligman kwam hij een weekje later door zijn drukke agenda.

Sinterklaasintocht

Sinterklaas had een te drukke agenda, zo vertelde hij. Daarom was hij niet op de zondag direct na de landelijke intocht, maar een weekje later in Oosterhout aangekomen. Dit jaar kwam de Goedheiligman niet aan bij het Lukwelpark, waar hij de laatste jaren steeds aanmeerde, maar ter hoogte van Sluis I. Hier waren verder geen activiteiten, want het grote Intochtfeest was op de Heuvel gepland. En daar was het een drukte van jewelste!

Intochtfeest

De organisatie had goed haar best gedaan om een leuk en gevarieerd programma te bieden. Er waren onder andere optredens van Circuspieten en Danspieten. Er werd door de aanwezige kinderen (en hun pappa’s en mama’s!) luid meegezongen en gedanst. Naast de Solexpieten en Fietspieten was uiteraard ook Burgemeester Mark Buijs op de Heuvel om Sinterklaas weer welkom te heten in Oosterhout. De Sint had de boot al vol met cadeautjes, maar zal bij de lokale ondernemers de rest gaan halen. En nu op naar Pakjesavond op 5 december!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden