Kerstmaaltijdservice zoekt vrijwilligers om eenmalig een maaltijd te bezorgen

Foto: Pixabay License / TerriC

De kerstmaaltijdservice was vorig jaar een groot succes! Vrijwilligers hebben mensen een aangename dag bezorgd en dat werd erg gewaardeerd.

Maaltijd tegen eenzaamheid

Oosterhoutvoorelkaar.nl wil na het grote succes van vorig jaar, ook dit jaar weer een gratis maaltijd rond kerstmis bezorgen bij alleenstaande Oosterhouter. Eugene Springer van De Eetkamer zal samen met zijn team vrijwilligers weer een heerlijke maaltijd bereiden. Alleenstaande inwoners van Oosterhout kunnen zich aanmelden voor een gratis kerstmaaltijd die bezorgd wordt op 17 december tussen 14.00 en 18.00 uur. Met deze actie wordt zoveel mogelijk contact gelegd met mensen die zich misschien wel eenzaam voelen. Dus naast het bezorgen van een maaltijd, is vooral het sociale aspect heel belangrijk. Fijn toch als je je eenzaam voelt en iemand heeft even oprechte belangstelling voor je?

Help je mee bezorgen?

Als jij dit jaar ook je steentje wilt bijdragen en maaltijden wilt bezorgen op 17 december dan wordt het volgende van je verwacht. Tussen 14.00 en 16.00 uur, haal je, met je eigen auto, enkele maaltijden af bij Activiteitencentrum De Bunthoef in de wijk Oosterheide. Je bezorgt de maaltijd op het opgegeven adres maar je neemt ook even de tijd voor een praatje. Je zult verschillende reacties krijgen. Zoveel verschillende mensen hebben natuurlijk ook verschillende behoeftes. Probeer dat even aan te voelen en erop in te spelen. Heb jij op 17 december in de middag een paar uurtjes vrij? En wil jij ook meehelpen met het bezorgen van de maaltijden? Meld je dan aan via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden