Lichtpuntjes voor kinderen die zonder ontbijt naar school moeten

Foto: Stichting KaaiHart

Na vorig jaar ruim 1.500 euro te hebben opgebracht voor de Oosterhoutse cafe’s, hebben de dames van Stichting KaaiHart dit jaar weer een actie bedacht om een Oosterhouts doel te steunen.

Lichtpuntjes 2021

Vorig jaar hebben Marjolein en Soraya met de opbrengst van hun zelfgemaakte lichtpuntjes een aantal Oosterhoutse horecagelegenheden kunnen steunen. Dit jaar hebben ze weer een mooi doel gevonden om te steunen. Naar schatting zijn er 250 Oosterhoutse kinderen die zonder ontbijt naar school toe moeten, omdat hun papa en mama daar geen geld voor hebben. Toen Marjolein en Soraya dat hoorden, brak hun moederhart. Dat mag niet gebeuren!

Jeugdontbijt

In samenwerking met de gemeente Oosterhout en het Nationaal Jeugdontbijt willen ze deze jongeren beter in het vizier krijgen, zodat ze via het Nationaal Jeugdontbijt een wekelijks ontbijtpakket aangeboden krijgen, zodat ze zonder honger en fit naar school toe kunnen. KaaiHart wil daarnaast deze kinderen met kerst in het zonnetje zetten door ze voor de feestdagen een extra pakketje aan te bieden. Speciaal voor deze actie heeft KaaiHart een nieuw lichtpuntje ontworpen. Leuk om te geven en fantastisch om te krijgen! Van de totale winst maken ze kerstpakketjes voor het hele gezin, die overigens ook voor hun, anoniem blijven.

Bestel nu!

Het lichtpuntje is te bestellen voor 5 euro per stuk. Ook de lichtpuntjes van vorig jaar zijn voor hetzelfde doel nog te bestellen voor €3,50 per stuk. Je kunt ze direct bestellen via de onderstaande link of bij het kerstboom verkooppunt aan de Hoogstraat. Ken je iemand die in aanmerking zou kunnen komen voor het Nationaal Jeugdontbijt? Geef ze op via www.nationaaljeugdontbijt.nl en hopelijk krijgen ze vanaf het nieuwe jaar ook elke dag een ontbijt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen