Dit weekend is de snelweg A27 afgesloten tussen Hooipolder en St.Annabosch

Foto: Oosterhout Nieuws

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A27. De A27 is daardoor afgesloten tussen knooppunt Hooipolder en knooppunt St. Annabosch in de richting van Breda en Tilburg van vrijdag 10 december 22.00 uur tot maandag 13 december 2021 05.00 uur.

Wegafsluiting

Tussengelegen op- en afritten en parkeergelegenheid Galgeveld van de snelweg A27 richting Breda en Tilburg zijn ook afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers dienen hierdoor rekening te houden met omleidingen en extra reistijd. Van vrijdag 10 december 22.00 uur tot maandag 13 december 2021 05.00 uur is de A27 tussen knooppunt Hooipolder en knooppunt St. Annabosch richting Breda en Tilburg op de volgende punten afgesloten:

  • oprit naar A27 vanuit knooppunt Hooipolder richting Breda en Tilburg;
  • op- en afrit (19) Oosterhout van de A27 richting Breda en Tilburg;
  • afrit (18) Oosterhout-Oost van de A27 richting Breda en Tilburg;
  • op- afrit (17) Oosterhout-Zuid van de A27 richting Breda en Tilburg;
  • parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Galgeveld met aangrenzend tankstation gelegen aan de A27 richting Breda en Tilburg;
  • op- en afrit (16) Breda-Noord van de A27 richting Breda en Tilburg;
  • op- en afrit (15) Breda van de A27 richting Breda en Tilburg.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2021 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker. Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen