In Oosteind heb je de meeste kans een kerstkaart te ontvangen

Foto: kaartje2go.nl

In 2020 stuurden we vaker een kerstkaart dan het jaar daarvoor. Mensen uit Oosteind hebben de meeste kans een kerstkaart te ontvangen.

Kerstkaarten

In onze gemeente is de kans dat je een kerstkaart krijgt het grootst in Oosteind. Zij staan na Meeuwen (gemeente Altena) zelfs op de tweede plaats van Brabant waar de meeste kerstkaarten worden ontvangen. Dit blijkt uit onderzoek van de website Kaartje2go. Ook dit jaar ervaart het bedrijf dezelfde kerstkaartengekte, want de invloed van corona is enorm. Vorig jaar zag de kaartenwebshop bijna een verdriedubbeling van het aantal ontvangen kerstkaarten.

Attent en persoonlijk

Meer mensen sturen kerstkaarten sinds de coronacrisis. Maar het aantal kaarten per bestelling daalt wel. “Een reden hiervoor is dat we onze dierbaren willen verrassen met persoonlijke kerstkaarten, bijvoorbeeld met een foto of unieke kerstwens. Iedereen kan in deze gekke tijd wel wat extra liefde gebruiken,” aldus Mark van Kasteren van Kaartje2go. Opvallend is dat een pakketje kaarten bestellen, met de hand voorzien van een kerstwens en op de post doen, ook populairder werd.

Decemberzegels

Om je kerstkaarten te verzenden heeft PostNL ook dit jaar weer speciale postzegels. De decemberzegels zijn dit jaar ontworpen door papierkunstenares Geertje Aalders. Zij schept een fantasievolle wereld vol verhalen waarin van alles gebeurt. De decemberzegels kosten 18,20 euro per velletje met 20 zegels. Bij aankoop van 2 vellen decemberzegels ontvang je zolang de voorraad strekt een unieke kerstbal van Vondels. De decemberzegels zijn te koop bij ieder PostNL punt, waaronder Business Post Oosterhout aan de Fazantstraat.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen