Gerarduskalender 2022 alsnog te koop via ‘De Vinder’

Foto: Gerarduskalender 2022

Ondanks de tijdelijke sluiting van ‘De Vinder’ vanwege de coronamaatregelen kun je toch aan de nieuwe Gerarduskalender komen.

Gerarduskalender

Gerarduskalenders zijn in geen een Oosterhoutse winkel verkrijgbaar, maar enkel via Antoniushuis ‘De Vinder’. Voor 8,50 euro heb je een jaar lang leesplezier. De Gerarduskalender is uniek in zijn soort met elke dag een mooie spreuk om de dag te beginnen. Op de achterkant staan afwisselend moppen, gedichten, recepten, puzzeltjes, informatie over verschillende onderwerpen. Met de aanschaf van de kalender steun je bovendien de activiteiten van Klooster Wittem in Limburg.

Meer informatie

Normaal gesproken is de kalender verkrijgbaar in Antoniushuis ‘De Vinder’, maar die is tot half januari 2022 gesloten vanwege de geldende coronamaatregelen. Wil je echter alsnog een Gerarduskalender aanschaffen dan kun je contact opnemen met Thea van der Zanden op telefoonnummer 0162 – 459 167. Zij zal er dan voor zorgen dat je kalender alsnog in je bezit kunt krijgen. In verband met de coronamaatregelen graag gepast betalen om handcontact te vermijden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen