In het nieuwe jaar starten er weer nieuwe kettingkledingruil routes

Foto: KettingKledingruil.nl

Op 1 januari starten er weer nieuwe routes voor de reizende kledingtassen van de Oosterhoutse Kettingkledingruil.

Kledingkettingruil

Waar de kledingkettingruil in Amsterdam Noord tijdens de eerste lockdown begon als lokaal coronaproof alternatief voor live kleding ruilen, is deze inmiddels uitgegroeid tot een landelijk succes. De reizende kledingtas is inmiddels ook in Oosterhout niet meer weg te denken en de aanmeldingen blijven binnen stromen, want kleding ruilen is duurzaam, sociaal en modebewust.

Hoe werkt het?

Het idee is simpel: met kleding gevulde (grote) tassen leggen een route af langs alle deelnemers in een bepaalde stad of stadsdeel. Krijg je de tas thuis? Dan mag je eruit halen wat je mooi vindt, en iets terugstoppen dat nog in goede staat is, maar klaar is voor een nieuwe eigenaar. Als je wil deel je een foto met je nieuwe aanwinst in de bijbehorende WhatsApp-groep. Daarna breng je de tas naar de volgende buurtgenoot op de lijst.

Oosterhoutse kledingkettingruil

In september startte Danique Simons in Oosterhout de kledingkettingruil, maar inmiddels zijn er diverse groepen voor dameskleding, herenkleding en kinderkleding. Iets voor jou? Meld je dan nu aan via de onderstaande link en begin het nieuwe jaar duurzaam. Vul je gegevens in en er wordt z.s.m. contact met je opgenomen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen