Gemeente houdt Valentijnsactie in de Oosterhoutse binnenstad

Foto: Pixabay License / kaboompics

Oosterhouters kunnen voor de insta-wall een Valentijnsfoto maken en hun Corona-liefdesverhaal achterlaten en/of delen op sociale media.

Valentijnsdag

Maandag 14 februari is het weer Valentijn. Een dag die in het teken staat van de liefde. Liefde is iets moois, maar liefde is niet vanzelfsprekend. Liefde in tijden van corona al helemaal niet. Wellicht is de invulling van deze dag of van de (bezegeling van) jullie liefde heel anders gelopen door corona. De afgelopen 2 jaar hebben we er allemaal ‘met de rem op’ geleefd. We hebben allemaal iemand of iets gemist. Sporten, borrelen met vrienden, de (klein)kinderen op visite, verjaardagen, romantisch uit eten, carnaval, daten, een onbezorgde vakantie, met z’n allen in de klas, op het werk of op het terras, niets was meer vanzelfsprekend. Alles was ‘halve bak’.

‘Volle bak liefde’

En dan nu: het gewone leven komt stap voor stap terug voor iedereen. Eindelijk weer: ‘Volle bak Liefde’. De gemeente Oosterhout plaatst vandaag tussen 11.00 tot 16.00 uur een insta-wall en een bakfiets op de hoek van de Kerkstraat en de Keiweg ter hoogte van brasserie Salute. Oosterhouters kunnen voor de insta-wall hun mooiste Valentijnsfoto maken en hun Corona-liefdesverhaal achterlaten in de ‘Volle Bak’ en/of delen op sociale media. Bezoekers met de mooiste, meest ontroerende, origineelste, grappigste, liefste verhalen maken kans op een plaats op de postercampagne ‘En nu weer…Volle Bak Liefde’. Op deze manier wil de gemeente liefde en positiviteit verspreiden in onze stad. Inwoners die niet aanwezig kunnen zijn op zaterdag 12 februari, maar die wél mee willen doen aan de actie kunnen hun verhaal mailen naar: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen