Kijk nu naar de vijfde aflevering van De Mol Oosterhout

Foto: De Mol Oosterhout

De vijfde aflevering van De Mol Oosterhout staat online. De zoektocht naar De Oosterhoutse Mol is nog steeds in volle gang!

De vijfde aflevering

Vijf kandidaten hebben het spel al verlaten en gaat de laatste helft verder in de zoektocht naar de Mol! De Mol wordt steeds meer in het nauw gedrukt door de versmalling van de groep, maar hoe lang lukt het hem/haar nog om onder de grond te blijven? Één voor één speelt hij/zij de kandidaten uit het spel op weg naar de finale, maar het is niet lang meer tot de ontknoping! Het fanatisme van de kandidaten getest in een Oosterhouts mysterie, zoeken ze het hogerop en proberen ze het juiste doel te treffen in een poging geld te verdienen voor de pot! Wie valt er af net vóór de halve finale en wie zitten ondanks alles toch op het goede spoor naar de Mol?

De Mol Oosterhout

Ondanks alle beperkingen vanwege corona, hebben de makers van De Mol Oosterhout afgelopen jaar toch het derde seizoen op kunnen nemen. De groep kandidaten dook vanaf de eerste opdracht in een avontuur vol met bedrog, verraad en plottwists. De groep kandidaten ging in Oosterhout de strijd aan met elkaar om De Mol te ontmaskeren. Op 1 na, die was De Mol en probeerde iedereen om de tuin te leiden. Maar wie? Nog een korte uitleg voor wie het spel nog niet kent. De kandidaten van De Mol Oosterhout proberen zoveel mogelijk geld voor de groepspot te verzamelen door het spelen van opdrachten. De Mol saboteert de spellen om de pot zo laag mogelijk te houden. Aan het einde van iedere aflevering moeten de kandidaten een vragenlijst invullen over het wel en wee van De Mol. Wie het minst over De Mol weet moet naar huis. De pot is voor degene die in de finale het meest weet over De Mol.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen