Vanavond start de Oosterhoutse Avondvierdaagse bij Sportpark de Contreie

Foto: Avondvierdaagse Oosterhout

Vandaag start de Oosterhoutse Avondvierdaagse om 18.00 uur vanaf Sportpark de Contreie. Je kunt je nog tot 17.00 uur inschrijven voor de wandeltochten van 3, 5 of 10 kilometer bij het VVV in Theater de Bussel. Deelname kost 5 euro per persoon.

Start Avondvierdaagse

Vandaag start de Oosterhoutse Avondvierdaagse. Vele lopers zullen weer vier dagen 3, 5 of 10 kilometer lopen door verschillende delen van Oosterhout. Deelnemers kunnen iedere dag starten vanaf 18.00 uur, behalve op vrijdag. Dan starten 3 en 5 kilometer een half uurtje later, zodat alle lopers min of meer gelijktijdig over de finish op de Markt zullen komen. De startlocaties zijn iedere dag anders. Vandaag start de groep vanaf Sportpark de Contreie, woensdag vanaf de Oosterhoutse Golfclub, donderdag vanaf het terrein van Twins en vrijdag vanaf het Basiliekplein.

Je kunt ook als groep meelopen

Het deelnemen in groepen is weer in opkomst. Vroeger liepen verschillende scholen en sportverenigingen samen mee tijdens de Avondvierdaagse. Het is een aantal jaren minder geweest, maar met name de laatste paar jaar is het aantal deelnemende groepen weer aan het oplopen. Logisch, want het stempelen en ophalen van medailles is nét wat eenvoudiger als groep. Vind je het leuk om met de buurtvereniging, school of sportclub mee te lopen met de Oosterhoutse Avondvierdaagse? Geef je dan op als groep en download hier het inschrijfformulier!

Geef je nu op!

Bij het opgeven moet je aangeven of je 3, 5 of 10 kilometer per dag gaat lopen en voor de hoeveelste keer je meedoet, zodat de juiste medaille kan worden klaargelegd. Je kunt je vandaag inschrijven tot 17.00 uur bij VVV Oosterhout in Theater de Bussel aan de Torenstraat. Mocht je het zijn vergeten, dan kan er ook nog worden ingeschreven voor de start op Sportpark de Contreie. Let op! Op beide locaties kun je alleen pinnen! De nieuwe routes zijn te downloaden via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen