Finalisten Aithra Awards 2022 bekendgemaakt

Foto: Madieke Fotografie

Welke vrouwen winnen er op 25 juni de Aithra Belofte Award 202 en de Aithra Award 2022?

Pitchen op de stip

De Award commissie is trots op de lijst met de talentvolle vrouwen die dit jaar meedingen naar de Aithra Award en de Aithra Belofte Award. Uit de meer dan 110 genomineerde kandidaten zijn 12 dames geselecteerd. Zij pakten vorige week tijdens hun pitch in het NAC-stadion het moment om de jury te overtuigen van hun succesverhalen, hun passie en waar zij voor staan. Een pittige klus voor de jury, bestaande uit Joyce van den Noort (belofte award winnares 2014), Marjolijn van Alphen en Muriel van Beurden. “Bij alle genomineerden straalde de passie en enthousiasme voor hun bedrijf of baan ervan af. Voor de laatste drie kandidaten zoeken we dan dat extra stapje meer; maatschappelijk, uitdagend of uniek. We denken dat we die zeker hebben gevonden”.

Eigen ontwikkeling

Aithra verenigt en inspireert al meer dan 12 jaar onderneemsters en ondernemende vrouwen uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid uit midden en West- Brabant. Deelname aan de Aithra Awards in 2018 heeft Anneke Stins (commercieel directeur Breepark) en Odette Bakker (mede-eigenaar Dazure) veel gebracht. “Het hele proces tot aan de uitreiking zorgt ervoor dat je stilstaat bij je eigen ontwikkeling, het geeft ruimte om terug te kijken en trots te zijn op wat je hebt bereikt.” Op 25 juni reikt Aithra voor de achtste keer de Aithra Award en de Aithra Belofte Award uit aan vrouwelijke professionals die opvallen vanwege hun talent of succesvol ondernemerschap.

Genomineerden

Genomineerd voor de Aithra Belofte Award 2022:

  • Carlijn Kloet Breda Maakt Mij Blij
  • Kim Honcoop Kim & Mieke
  • Neeltje Treffers PuurZorg

Genomineerd voor de Aithra Award 2022:

  • Eva Koedoot Dynamico
  • Ingrid Wolf Haaglanden Medisch Centrum (HMC)
  • Lisette Jacobs Lamb Weston

Awarshow

De komende weken gaat de jury met ambassadeur Cees Meeuwis op bedrijfsbezoek bij de finalisten om te bepalen welke kandidaat het verdient om de prijs in ontvangst te mogen nemen. Tijdens de spectaculaire feestavond in Breepark worden de Awards uitgereikt aan de uiteindelijke winnaressen. De presentatie is die avond in handen van Niels Houtepen met als speciale gasten Hélene Hendriks en burgemeester Paul Depla, ook ambassadeur van Aithra. De avond staat geheel in het teken van culinair verwennen, informeel netwerken en een feest met De First Class Flamingo’s & DJ.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen