Oosterhout Loopt weer in de strijd tegen Alzheimer

Foto: Oosterhout Loopt

Na twee jaren corona organiseren Erik Oomes en Fabienne Huisman dit jaar opnieuw Oosterhout Loopt in de aanloop naar de Singelloop in Breda.

Oosterhout Loopt

“Twee jaar corona heeft ons niet tegen kunnen houden. Wij staan op het punt om de derde editie van Oosterhout loopt voor Alzheimer af te trappen!” Erik Oomes van de restaurant De Beren heeft er zin in. Dit jaar zal hij, samen met Fabienne Huisman van Café de Stapmolen, voor de derde keer het evenement ‘Oosterhout Loopt’ organiseren in de aanloop naar de Singelloop in Breda. Erik: “Dit jaar is ons team versterkt met fysio- en manueel therapeut Joeri van Dongen. En natuurlijk willen wij ook dit jaar met deze actie weer zoveel mogelijk geld ophalen om onderzoek te doen naar Alzheimer, in de hoop dat er ooit een Alzheimervrije generatie op mag groeien.”

Doorslaand succes

Fabienne: “De afgelopen edities hebben we met Oosterhout loopt aardig wat teweeggebracht. We waren en zijn trots op Oosterhout met haar betrokken ondernemers, inwoners en vele lopers. We hebben een actie neergezet om nooit te vergeten, dat moeten we dan ook maar niet doen, dus… editie drie gaat nu van start. Inmiddels hebben we een hele mooie groep sponsors gevonden die onze actie ondersteunt. Nu is het aan de Oosterhouters om letterlijk hun beste beentje voor te zetten.”

Wil je meelopen?

Wil je meelopen met Oosterhout loopt voor Alzheimer op zondag 2 oktober tijdens de Singelloop in Breda? Schrijf je dan nu in via de link onderaan dit artikel. Het streven is om dit jaar met 500 lopers in een fluoriserend geel shirt mee te lopen. Dat wordt dus gegarandeerd opvallen! Daarnaast worden er op 28 augustus en 11 september trainingslopen georganiseerd in de aanloop naar de Singelloop. Vertrek is dan om 9.30 uur vanaf restaurant De Beren op de Markt en iedereen die dat leuk vindt mag dan mee trainen. Er wordt een rondje van 5 en een rondje van 10 km gelopen. Ben jij geen loper? Dan kun je de actie ook financieel ondersteunen door een donatie te doen via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen