Rode fiets ter promotie La Vuelta binnen 24 uur gestolen

Deze rode fiets is gestolen bij Theater de Bussel
Deze rode fiets is gestolen bij Theater de Bussel
Foto: PromOosterhout

Een van de 20 rode fietsen die ter promotie van de doorkomst van La Vuelta zijn geplaatst is binnen 24 uur al gestolen.

Rode fietsen

Afgelopen woensdag zijn in de gemeente Oosterhout een twintigtal rode fietsen geplaatst, met verwijzing van door de doorkomst van LaVuelta, op zondag 21 augustus. Deze fietsen, geverfd door de leerlingen van de Praktijkschool De Zwaaikom, staan op strategische/ opvallende plaatsen.

Fiets gestolen

De fietsen zijn met tyrips vastgezet in de hoop dat dit afdoende is verdwijning te voorkomen, maar helaas. De fiets die bij Theater de Bussel aan de Torenstraat stond, is hier in de nacht van woensdag op donderdag al verdwenen, inclusief bloemenmandje. Na contact met de politie zijn er camerabeelden uitgelezen waaruit blijkt dat deze fiets om 3.06 uur ’s nachts door twee jongens is meegenomen.

Marktplaats

Volgens Ad Jespers van PromOosterhout, initiatiefnemer van de actie, zou de fiets donderdagmorgen even op Marktplaats hebben gestaan. Maar de advertentie werd al snel verwijderd. Er is donderdag aangifte van diefstal gedaan, zo laat Ad Jespers weten. Mocht jij weten waar deze rode fiets nu is, neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen