Kermisweerbericht: waarschijnlijk geen paraplu nodig!

Foto: Petra Köpp voor Oosterhout Nieuws

Volgens de website Weeronline.nl kun je vandaag waarschijnlijk je paraplu thuislaten, want het is wisselend bewolkt en op de meeste plaatsen droog.

Kermisweer maandag

Voor vanmiddag voorspelt Weeronline.nl een mix van wolken en zon. Het wordt waarschijnlijk iets warmer dan gisteren, zo’n 23 tot 27 graden. Met een zwakke wind vanuit afwisselend zuidelijke en oostelijke richting wordt het aangenaam kermisweer. Vanavond is het bewolkt en later op de avond is er een kleine kans op een buitje. Het koelt slechts af tot een graad of 16. Vandaag kun je je tussen 13.00 en 18.00 uur gratis laten schminken en airbrushen. Clown Milko is tussen 16.00 en 24.00 uur weer op de kermis.

Ruim 50 attracties

Er zijn dit jaar ruim 50 attracties te vinden op het Slotjesveld en op de Markt. Zo zijn bijvoorbeeld de Base Jumper, Kop van Jut XXL, Rue de Paris en Fire Ball en nog veel meer andere attracties te vinden op de Oosterhoutse kermis. Op de Markt kun je de nostalgische kermis vinden met de Rupsbaan, Draaimolen, Zweefmolen, Bootjesmolen, Snoepkraam, Ballenfontein en Luchtschommels.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen