Kermisweerbericht: Hollandse Avond op de Markt met zwoele temperaturen

Foto: Petra Köpp voor Oosterhout Nieuws

Volgens Weeronline.nl wordt het een warme dag rond 30 graden en krijgen we een zwoele zomeravond met temperaturen rond de 20 graden.

Kermisweer dinsdag

Voor vandaag voorspelt Weeronline.nl een droge start van de dag. Het waait nauwelijks en er kan een dunne mistbank ontstaan, maar die lost snel op. Tijdens de middag zet het zonnige weertype voort afgewisseld met stapelwolken. Een enkele stapelwolk weet uit te groeien tot een bui. De temperatuur stijgt weer richting de 30 graden. In de loop van de avond verdwijnen de stapelwolken en wordt het een zwoele zomeravond, waarbij de temperatuur rond 20 graden zal blijven schommelen. Op dinsdag is het vanaf 19.00 uur Hollandse Avond op het Hatsekideeplein en zijn James & Fabienne en Bumblee op het Slotjesveld.

Ruim 50 attracties

Er zijn dit jaar ruim 50 attracties te vinden op het Slotjesveld en op de Markt. Zo zijn bijvoorbeeld de Base Jumper, Kop van Jut XXL, Rue de Paris en Fire Ball en nog veel meer andere attracties te vinden op de Oosterhoutse kermis. Op de Markt kun je de nostalgische kermis vinden met de Rupsbaan, Draaimolen, Zweefmolen, Bootjesmolen, Snoepkraam, Ballenfontein en Luchtschommels.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen