Blog Erik: “We zijn de 10.000 euro grens voorbij!”

Foto: Fabiënne en Erik

Op 7 oktober lopen diverse Oosterhouters mee met de Singelloop in Breda. Fabiënne Huisman en Erik Oomes proberen minimaal 15.000 euro op te halen voor Alzheimer Nederland onder de naam “Oosterhout loopt voor een Alzheimervrije generatie”. Zij zullen beiden regelmatig een blog verzorgen op Oosterhout Nieuws over hun ups en downs in de aanloop naar hun loop. Dit keer de zesde blog van Erik.

Nog 2 nachtjes slapen

Mijn een na laatste blog voor Oosterhout loopt voor Alzheimervrije generatie 2018! Wat een dag vandaag: We zijn de grens van 10.000 euro voorbij! Hopelijk komt er de komende 2 dagen nog een hoop bij. Super trots!! Zondagochtend zijn we begonnen met het inpakken van de 292 startnummers met shirtjes. Met 5 man zijn we 3 uur bezig geweest, dus een hoop werk, maar uiteindelijk stond alles op km en op alfabet! Super bedankt dames voor jullie hulp!

In de vrieskist

Op maandagavond en op vrijdagmiddag heeft tweederde zijn of haar nummer opgehaald, de rest zien we in Parkzicht Breda aanstaande zondag, de grote dag! Afgelopen maandag nog een snelle 11 km gelopen op het tempo dat ik wil lopen aanstaande zondag tijdens de halve marathon. Was zwaar, maar we zijn door gegaan en heb het gehaald. Donderdag de laatste training gedaan samen met Jeroen, een rustige 10 km gelopen en gezellig gekletst! We zijn er klaar voor! Vrijdag nog even naar Breda gereden om mijn spiertjes extra ontspanning te geven in de cryo, ik noem het meer de vrieskist! In -140 graden staan, een bijzondere beleving maar zeker effectief! Op zaterdagochtend ook nog even 3 minuutjes in de vrieskist en dan moeten alle spiertjes weer hersteld zijn voor zondag! Goede tip van Fab!

Het einde komt in zicht

Het einde komt nu echt inzicht. Wat hebben Fab en ik hard gewerkt om dit te bereiken. Tussen onze drukke levens door hebben we dit tot een enorm succes kunnen brengen, waarbij we dus echt een heel mooi bedrag gaan binnenhalen. We zullen ook wel blij zijn als het zondagavond 20.00 uur is en we onze cheque mogen overhandigen aan Alzheimer Nederland in cafe de Stapmolen! Weer even terug naar een wat rustiger leven en weer het normale ritme oppakken!

Kom je aanmoedigen?

Hopelijk komen er veel mensen ons aanmoedigen aanstaande zondag in Breda. Dus sta je langs de kant en zie je een felgroen shirtje langslopen, schreeuw hem of haar naar de finish. Het zijn nu al allemaal kanjers die meelopen en met zijn allen hebben we dit tot een groot succes gemaakt!! Tot volgende week, onze laatste blog over deze prachtige ervaring!

Erik

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen