Boek jij in de toekomst artiesten voor het Parkfeest?

Barvrijwilligers Parkfeest (archief)
Barvrijwilligers Parkfeest (archief)
Foto: Parkfeest

Het Parkfeest is een driedaags feest voor en door Oosterhout georganiseerd. De opbrengst van het Parkfeest gaat naar Oosterhoutse goede doelen en daarom draait het hele Parkfeest op vrijwilligers. 

Rond de 400-450 enthousiaste Oosterhouters staan ieder jaar klaar, voor de organisatie en ook in de uitvoering. Het Parkfeest altijd goede vrijwilligers gebruiken. HIER kan je zien welke taken er allemaal te doen zijn en waar je je voor op kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan het draaien van bardiensten of bitterballen verkopen. Daarnaast is het Parkfeest nog op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij de veiligheid en zijn er vacatures in twee commissies.

Veiligheid en gezelligheid
Het Parkfeest is een feestje waarbij de gasten zich veilig en op het gemak moeten voelen. Hiervoor zorgen de Parkwachten. Dit zijn mensen die zich als gastheer en gastvrouw opstellen, vriendelijk en gezellig zijn, maar tevens ook oplettend zijn en een oog hebben voor zaken die anders zijn. Ook zoekt het Parkfeest leden voor het Alcohol Preventie Team. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de regelgeving ‘Nix onder de 18’ wordt nageleefd. Je moet boven de 18 jaar zijn en het geen probleem vinden om mensen aan te spreken. Kijk op de website voor de precieze omschrijving van deze belangrijke vrijwilligerstaken.

Vacatures in diverse commissies
De organisatie van het Parkfeest is verdeeld in verschillende commissies.  De commissies hebben allen een deeltaak binnen de organisatie van het Parkfeest en werken nauw met elkaar samen. Voor verschillende commissies zijn er openstaande vacatures:

  • Aanpakkers voor de Technische Commissie m/v: De werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen van water, elektra, sjouw- en bouwwerk in het Park. Je wordt met name ingezet ongeveer een week voor het Parkfeest tot ongeveer een week na het Parkfeest. Ook op de zondag van het Parkfeest hebben we je hard nodig. 
  • Programmeur voor de Programma Commissie m/v:  Samen met de andere programmeurs ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van zowel de line-up als het straattheater- en randprogramma, dat voor alle Parkfeest bezoekers aansprekend moet zijn. Je bent met name in de voorbereidingen actief, maar tijdens het Parkfeest zetten we je ook graag backstage in.

Draag jij het Parkfeest en de goede doelen een warm hart toe en heb je zin om tijd te stoppen in het leukste feest van Oosterhout? Spreekt een van de vacatures je aan of wil je liever tijdens het Parkfeest een aantal uur meedraaien? Klik dan op de onderstaande link en geef je op!

  • KLIK HIER voor de vrijwilligerswebsite van het Parkfeest
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen