Op weg naar het Parkfeest: Txarango uit Spanje!

Txarango
Txarango
Foto: Parkfeest Oosterhout

Op 16, 17 en 18 juni staat het Slotpark weer gevuld met de beste artiesten voor het jaarlijkse Parkfeest. Oosterhout.nieuws.nl licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de hoofdact van de zaterdag: Txarango!

Spaans temperament in het Slotpark

Uit ervaring weten we dat het Oosterhoutse publiek Spaans temperament kan waarderen: TenTemPiés, Zitakula en La Sra. Tomasa kregen in het verleden al veel voetjes van de vloer op het Parkfeest. Dit jaar staat er een band op het podium die in eigen land voor stadions gevuld met 60.000 man speelt: Txarango!

Reggea, pop en dub

De band combineert Latijns-Amerikaanse ritmes met reggae, pop en dub en een ongelooflijke live energie, kracht en virtuositeit. Dit jaar spelen ze voor het eerst in Nederland. Speciaal voor het Parkfeest komen ze vanuit Barcelona om het park op zijn kop te zetten. Dus zet de sangria maar klaar en maak je op voor een Barcelona Sound!

Kaarten

Voor de vrijdag en zaterdag zijn nog kaarten te koop. Wil je naar beide avonden? Tot en met 27 april is het mogelijk om een passe-partout te kopen voor € 34,-. Wees er dus snel bij. Kaarten zijn te koop bij Pondon Makan Yati (Heuvel), VVV (Torenstraat in de Bussel), Kapsalon Wim van Ginneken (Arkendonk) en Kantoorboekhandel Bourgonje (Zuiderhout).

  • KLIK HIER voor meer informatie over de kaartverkoop
  • KLIK HIER voor de officiële website van Txarango

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen