Op weg naar het Parkfeest: Jett Rebel

Jett Rebel
Jett Rebel
Foto: Soesja Leugs

Op 16, 17 en 18 juni staat het Slotpark weer gevuld met de beste artiesten voor het jaarlijkse Parkfeest. Oosterhout.nieuws.nl licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de zaterdagavond: Jett Rebel.

Jett Rebel

Multi instrumentalist Jett Rebel is en man die alles kan. Hij is een briljant gitarist, verdienstelijk zanger en knotsgekke showman. Hij leeft voor zijn muziek en sterker nog: hij is muziek. Eerder stond hij op het Parkfeest 2010 met de band Valerius en in 2011 stond hij op het Parkfeestpodium met de band The Souldiers. Daarna werd het tijd om op eigen benen te staan. Hij maakt aan de lopende band hits als “Tonight”, “Louise” en van zijn laatste album “All The Way”. Jett Rebel is Soul, Funk en Rock ’n‘ Roll tegelijk, dus Parkfeest, hou je vast!

Kaarten

Kaartjes voor de Parkfeest Zaterdagavond kosten 27,50 euro per stuk en zijn te koop bij het VVV / UITpunt Oosterhout, Pondok Makan YATI, Kapsalon Wim van Ginneken, Bourgonje Boek en Kantoorboekhandel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen