Ronnie Flex vervangt Dotan op Parkfeestzaterdag

Foto: Ronnie Flex en (een gedeelte van) Deuxperience

Dotan, een van de hoofdartiesten van de zaterdagavond van het Parkfeest heeft al zijn optredens voor de komende maanden afgezegd. Hij is nog niet klaar met zijn nieuwe album en wil niet eerder het podium op. Hij wordt vervangen door Ronnie Flex met Deuxperience. 

Album nog niet af

Helaas heb ik de enorm moeilijke beslissing moeten nemen om alle shows van de komende maanden te annuleren”, zo schrijft Dotan in een verklaring die Stichting Parkfeest ontving. “Ik kan echt niet wachten om terug te keren op het podium, maar helaas ben ik er nu simpelweg nog niet klaar voor. Het werken aan nieuwe muziek duurt langer dan verwacht. Dotan belooft zijn fans dat het het wachten waard wordt. “Ik vind het heel belangrijk om de juiste verhalen te vertellen met mijn muziek en wil terugkomen met iets waar ik echt trots op kan zijn. De komende maanden ga ik mij hier volledig op richten.” Hij belooft dat het wachten de moeite waard zal zijn. Stichting Parkfeest laat weten het jammer te vinden dat Dotan niet komt, maar respecteert zijn besluit.

Ronnie Flex als vervanger

Dan het goede nieuws: Ronnie Flex komt als vervanger, samen met Deuxperience. Ronell Langston Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex is een Nederlandse rapper en producer. Hij staat onder contract bij platenlabel Top Notch en verwierf bekendheid met zijn hit Zusje. Andere bekende hits zijn Zeg dat niet en Drank & Drugs, waarop Lil’ Kleine ook te horen is. Hij maakte deel uit van het collectief New Wave dat in 2016 de Popprijs 2015 kreeg uitgereikt. Naast een optreden op het Parkfeest is hij ook een van de Ambassadeurs van de Vrijheid op Bevrijdingsdag 5 mei. (zie videoclip onderaan dit bericht).

Extra band, park eerder open

En alsof er nog niet genoeg nieuws uit het Parkfeestkantoor komt wordt er ook nog een extra band aan de line-up toegevoegd op zaterdag: Causes. Causes is een Nederlandse indiepopband uit Utrecht met als frontman de Britse zanger Rupert Blackman, die als tekstschrijver onder andere heeft gewerkt voor Alain Clark en MainStreet. (zie ook de clip onderaan dit bericht). Door deze toevoeging aan de line-up zal het festival ook eerder gaan beginnen. De zaterdag zal nu starten om 14.30 uur, park open om 14.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen