Parkfeestzondag met o.a. VOF de Kunst en BIG Bazzookas

Foto: St. Parkfeest

Op 25, 26 en 27 mei 2018 is het weer Parkfeest in Oosterhout. Drie dagen lang is het Slotpark het toneel voor muziek, theater, plezier, eten, drinken en ontmoeten. Op vrijdagavond de Tribute Night (entree 15 euro), zaterdag de Festivaldag (entree 28 euro) en zondag de Familiedag (entree gratis). Koop je een passe-partout voor vrijdag en zaterdag, dan kost het je 36 euro.

Nieuwe elementen

De opzet van het Parkfeest is als vanouds, met een paar nieuwe elementen; VrijMiBo voor Festifans, gedurende het Parkfeest loungen in Slotpark-Oost, extra’s in het “Eerst-eten-laantje” en unplugged sessies in het Filmcafé.

Zondag 27 mei Familiedag

De zondag van het Parkfeest is de Familiedag. Het belooft weer een heerlijk festival voor jong en oud te worden. Je geniet van artiesten, straattheater, activiteiten voor kinderen en allerlei lekkere drankjes en hapjes waarmee Oosterhout zich presenteert. Op de drie podia staat een breed scala aan artiesten, waaronder:

  • Het Kleine Theater
  • VOF de Kunst
  • Joris Linssen & Caramba
  • Tessa Belinfante
  • Peter Koelewijn
  • Luck Fonz III
  • Suzan & Freek (zie onderstaande video)
  • Oosterhouts talent Pineapple Madness
  • de winnaars van de Strot van Oosterhout
  • Het Parkfeest word feestend afgesloten door de BIG Bazzookas

Tenslotte zijn er zoals altijd volop straatartiesten die jong en oud vermaken met leuke, mooie en spannende optredens. De toegang voor de Familiedag is gratis. 
De zondag start traditioneel met een lunch in Slotpark-Oost om 13.00 uur. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij Bakkerij de Jong vanaf 1 mei. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Loungepark met BBQ en Speciaalbier

Slotpark-Oost hoort dit jaar het hele Parkfeest bij het festivalterrein en wordt ingericht als Loungepark. Je kunt er lekker zitten op zitzakken en makkelijke stoeltjes .Een plek waar je rustig kunt loungen, kletsen onder het genot van speciaal bier, een lekker wijntje wat te happen van de houtskoolbarbecue. 
In Oosterhout houden we tenslotte van goed eten! Daarom ook wordt het “Eerst-eten-laantje” nóg groter met meer service en snelheid.

Goede doelen

Het Parkfeest is opgericht ter ondersteuning van het Oosterhoutse Carnaval en daarnaast andere Oosterhoutse goede doelen. Wanneer het Parkfeest winst maakt, wordt een deel van de winst verdeeld onder diverse organisaties. Afgelopen jaar zijn er, naast een bijdrage aan de Mienushal, onder andere geld gegeven aan het TICO-huis, de verkeersregelaars (nieuwe portofoons), het Oosterhouts Kamerkoor, CV ‘t Rutselbos en CV De Pierewaaiers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen