Op weg naar het Parkfeest: Douwe Bob

Foto: Douwe Bob

Op 25, 26 en 27 mei staat het Slotpark weer gevuld met de beste artiesten voor het jaarlijkse Parkfeest. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de zaterdag: Douwe Bob.

Douwe Bob

Hij is pas 25 jaar oud maar heeft nu al een staat van dienst om trots op te zijn. Zo bracht hij al drie albums uit, waaronder het #1 album Pass It On uit 2015. Hij schitterde op het Eurovisie Songfestival met zijn hit Slow Down. Het begon allemaal toen Douwe Bob pas 19 was en de eerste editie van De Beste Singer-/Songwriter Van Nederland won. Als coach van The Voice Kids gaat hij inmiddels zelf op zoek naar jong talent. Hij mocht al 2x op Pinkpop staan, verkocht AFAS Live uit en was Neerlands Hoop in Ahoy! Op The Night Of The Proms. Nu is Oosterhout aan de beurt!

Kaarten

Kaartjes voor de Parkfeest Zaterdagavond kosten 28 euro per stuk en zijn online te koop via de onderstaande link. Je kunt ook een passe-partout nemen voor 36 euro. Daarmee heb je alle dagen entree tot het Slotpark.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen