Miss Montreal, Rowwen Hèze en Matt Simons eerste grote namen Parkfeest 2019

Foto: Bianca Dijck (Flits en Klik)

De eerste namen voor Parkfeest 2019 zijn vanmiddag bekend gemaakt tijdens de Nieuwjaarsreceptie voor de vrijwilligers van het Parkfeest. Het driedaagse festival wordt dit jaar georganiseerd op 14, 15 en 16 juni 2019.

Bekende en nieuwe namen

Het Parkfeest is trots dat ze de uit New York afkomstige singer-/songwriter Matt Simons heeft kunnen vastleggen. Zijn hits ‘We Can Do Better’ en ‘Catch And Release’ zijn de zomerhits van de afgelopen jaren. Onderaan dit artikel kun je enkele videoclips zien. Ook publiekslievelingen Rowwen Hèze en Miss Montreal keren terug op het podium in ons park. Daarnaast verwelkomen we ook de hitmachine Fais. Samen met Afrojack heeft deze Rotterdamse zanger een wereldhit gehad met ‘Hey’, goed voor meer dan 100 miljoen streams op Spotify.

Vrijdag Tribute night

Op vrijdag kunnen we genieten van de hits van The Boss Bruce Springsteen, uitgevoerd door Tim Akkerman, die als voormalig frontman van Di-rect ook geen onbekende is voor het Oosterhoutse Parkfeestpubliek. Voormalig winnaar van “Battle of the Tributebands” Alaniz Morizzette speelt in Oosterhout bijna een thuiswedstrijd. Deze rockband met frontvrouw Debbie Potters staat garant voor een energieke liveshow met de hits van Alanis Morissette.
Tenslotte zullen de Daredevils voor een muzikale tornado zorgen met een grote mashup van hits van nu en uit het verleden, klassiekers en guilty pleasures. Met andere woorden: het wordt weer feest! Hieronder staat het programma zoals dat nu bekend is gemaakt. De andere artiesten en de artiesten die op zondag 16 juni optreden worden op een later moment bekendgemaakt.

Vrijdag 14 juni: Tribute Night

19.00-23.45 uur, park open om 18.00 uur
• Tim Akkerman Sings The Boss
• Alanis Morissette tribute by Alaniz Morizzette
• Party tribute by Daredevils

Zaterdag 15 juni: Festivalavond

15.00-23.45 uur, park open om 14.00 uur
• Matt Simons
• Rowwen Hèze
• Miss Montreal
• Fais

Kaarten vanaf nu online te koop

Kaarten zijn vanaf vanavond verkrijgbaar via de link onderaan dit artikel. Tot carnaval zijn er speciale Vroege Vogel-tickets te koop (vrijdag € 15,00 – zaterdag € 28,00 – passepartout € 36,00) Maar wees er snel bij want OP=OP! Vanaf carnaval geldt de reguliere ticketprijs (vrijdag € 17,50 – zaterdag € 30,00 – passepartout € 38,00). Parkfeest op zondag 16 juni is gratis toegankelijk. Tickets kun je bestellen via de onderstaande link:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen