Op weg naar het Parkfeest: Miss Montreal

Foto: Martijn van de Streek (CC BY-SA 2.0)

Op 14, 15 en 16 juni staat het Slotpark weer gevuld met de beste artiesten voor het jaarlijkse Parkfeest. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een fantastische line-up met namen als Matt Simons, Kraantje Pappie, Miss Montreal, 3JS, Rowwen Hèze, Lil Kleine, FÄIS, Tim Akkerman sings The Boss, Ten Times A Million en vele anderen. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de zaterdag: Miss Montreal.

Miss Montreal

Het is alweer 10 jaar geleden dat Sanne Hans met haar band Miss Montreal het Oosterhoutse Stadspark voor het eerst op zijn kop wist te zetten. Miss Montreal ontstond een jaar eerder, in 2008. Na de eerste single Just a Flirt, volgde het debuutalbum Miss Montreal verscheen op 15 mei 2009. Het tweede album So… Anything else? kwam in 2010 uit. In dat haar startte ook haar eerste clubtour langs 20 steden. In 2012 ontving Miss Montreal de Schaal van Rigter, omdat het nummer Wish I Could het meest gedraaide nummer op 3FM was in 2011. Het album I Am Hunter verscheen in 2012 en in 2013 bracht Miss Montreal het album The home recordings uit met demo’s en eerdere versies van later uitgebrachte liedjes. In 2013 was ook de eerste uitzending te zien van Utopia, waar Miss Montreal haar song Say heaven say hell voor werd gebruikt. Op dit moment zit ze volop in haar theatertour Fu-Fu-Fu-Fuck it, maar gelukkig staat ze tussen haar optredens in Almere en Den Helder gewoon op het podium van het Oosterhoutse Parkfeest op zaterdag 15 juni om 15.00 uur. En zoals je in de onderstaande tweet kunt lezen heeft ze er heel veel zin in weer naar Oosterhout te komen!

Kaarten

Kaartjes voor de Parkfeest Vrijdag kosten 17,50 per stuk en voor de Zaterdag 30 euro per stuk en zijn online te koop via de onderstaande link. Je kunt ook een passe-partout nemen voor 38 euro. Daarmee heb je alle dagen entree tot het Slotpark. Klik op de onderstaande link om direct kaarten te bestellen.

https://twitter.com/MissMontreal/status/1119514958298066945

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen