Op weg naar het Parkfeest: Tim Akkerman sings The Boss

Foto: Tim Akkerman sings The Boss

Op 14, 15 en 16 juni staat het Slotpark weer gevuld met de beste artiesten voor het jaarlijkse Parkfeest. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een fantastische line-up met namen als Matt Simons, Kraantje Pappie, Miss Montreal, 3JS, Rowwen Hèze, Lil Kleine, FÄIS, Tim Akkerman sings The Boss, Ten Times A Million en vele anderen. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de vrijdag: Tim Akkerman sings The Boss.

Tim Akkerman sings The Boss

Na een succesvolle periode met de singles This Time It’s For Real en de kersthit Come On It’s Christmas Time, een theatertour en reprise, keert Tim Akkerman terug met een ode aan zijn muzikale held Bruce Springsteen: Tim Akkerman sings The Boss. Springsteen is al sinds Tim’s jonge jaren een inspiratie. De songs The River en Badlands staan aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling: “De combinatie van zijn verhaal als artiest die zijn hart volgt en zijn positieve energie bij elk live optreden maken hem voor mij een uniek persoon” aldus Tim. Na een uitverkochte club- én theatertour met ‘Tim Sings The Boss’, waarbij hij nummers van zijn grote held Bruce Springsteen ten gehore bracht, herontdekte hij zijn liefde voor Amerikaanse rock. Hij liet deze liefde voor Bruce Springsteen voor zich spreken en brengt een eerbetoon aan The Boss op het podium van het Oosterhoutse Parkfeest op vrijdagavond!

Kaarten

Kaartjes voor de Parkfeest Vrijdag kosten 17,50 per stuk en voor de Zaterdag 30 euro per stuk en zijn online te koop via de onderstaande link. Je kunt ook een passe-partout nemen voor 38 euro. Daarmee heb je alle dagen entree tot het Slotpark. Klik op de onderstaande link om direct kaarten te bestellen.

 

Ode aan muzikale held Bruce Springsteen!

Tim Akkerman komt met een ode aan zijn muzikale held Bruce Springsteen: Tim Akkerman sings The Boss.Springsteen is al sinds Tim’s jonge jaren een inspiratie. Met hits als Badlands, The River, Born To Run, Dancing In The Dark en Born In The U.S.A. zit er voor iedereen wel een lekker nummer tussen die je uit volle borst mee kan zingen!Tickets zijn verkrijgbaar via: www.parkfeest.nl/tickets

Geplaatst door Parkfeest Oosterhout op Maandag 22 april 2019

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen