[LEZERSACTIE] Win een passe-partout voor Parkfeest

Foto:

Mis niets meer van het lokale nieuws uit Oosterhout en schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief. Dan krijg je iedere dag rond 7.00 uur het laatste nieuws uit onze stad in je inbox. Bovendien maak je als abonnee gratis kans op een van de zes passe-partouts ter waarde van 38 euro voor het Parkfeest Oosterhout!

Het laatste nieuws

Al bijna 6 jaar kun je kun je het laatste nieuws uit Oosterhout en de kerkdorpen volgen via Oosterhout Nieuws. En sinds een jaar kun je je inschrijven voor onze gratis e-mail nieuwsbrief. Dan krijg je dagelijks om 7.00 uur het laatste nieuws gratis in je inbox en hoef jij niets te missen van de actualiteiten in onze stad!

Win een passe-partout voor het Parkfeest

Speciaal voor de lezers van de gratis digitale Nieuwsbrief van Oosterhout Nieuws geven wij maar liefst 6 maal een passe-partout weg voor het Parkfeest op 14 en 15 juni. Ben je al ingeschreven, dan hoef je niets extra’s te doen. Ontvang jij nog niet dagelijks het laatste nieuws in je mailbox? Schrijf je dan nu in via de onderstaande link en maak automatisch kans op een van de 6 passe-partouts voor het Parkfeest ter waarde van 38 euro per stuk! Iedereen die zich voor 1 juni 2019 inschrijft maakt automatisch kans. De winnaars worden op 1 juni bekendgemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen