DJ’s uit Matoux, Shooters, Pandora, Chillers en Club Sweet op het Parkfeest

Foto: Pixabay License / Pexels

‘Local Heroes’ zegt het eigenlijk al: DJ’s van goede naam en faam uit Oosterhout en omgeving, die bekend zijn uit het (oud-)Oosterhoutse uitgaansleven. Tijdens het Parkfeest treden op vrijdag en zaterdag DJ’s op in het Slotpark Oost. Dat wordt dus lekker dansen voor het nieuwe podium in Slotpark Oost! Met op zaterdag als klapper Funkerman als afsluiter! Voor iedereen die van lekkere beats houdt of even wil dansen.

Oude tijden herleven

Vrolijk meezingen, dansen en feesten doen we op het Parkfeest al vele jaren. Verdeeld over twee podia, in het Slotpark West, treden de grootste namen uit de (Nederlandse) Pop-, Hiphop en Rockmuziek op. Maar wat nou als je even lekker wil dansen, op een lekkere beat?! Of als je uit je dak wil gaan op een dance of house plaat? Kom dan naar het Slotpark Oost! Dé plek waar je heerlijk los kan gaan op de lekkerste tracks uit de dance, house, tech-house en club scene. En het leukste van alles: de platen worden aan elkaar gedraaid door bekende Oosterhoutse DJ’s. Local Heroes! Je kent ze van Club Sweet, Shooters, Chillers, de Malledieven, de Matoux, de Pandora, enzovoort.

Local Heroes Vrijdag

  • 19.30 – 21.00 VanillaDJ
  • 21.00 – 22.30 Dave Snoeren

Local Heroes Zaterdag

  • 14.30 – 15.15 Dave Snoeren
  • 15.15 – 16.00 Bryan Vano
  • 16.00 – 17.30 Ralph b2b DJ Jon D.
  • 17.30 – 19.00 Erick West b2b Jeroen Kapitein
  • 19.00 – 19.45 Diego D
  • 19.45 – 20.30 Funky V
  • 20.30 – 21.15 Nick van Gils
  • 21.15 – 22.15 Funkerman

Funkerman

Funkerman is een Nederlandse house-dj en producer, die de hele wereld over reist. Hij is samen met Fedde Le Grand en producer Raf Jansen één van de oprichters van Flamingo Recordings. Hij haalde diverse keren de hitlijsten met zijn nummers. In 2005 stonden zijn singles Rule the Night en The One bovenaan de club charts. In 2007 haalde hij de reguliere hitlijsten met Wheels In Motion, het nummer was een samenwerking met Fedde Le Grand onder het alias F to the F. Dat jaar haalde hij de internationale hitlijsten met Speed Up, dat werd gezongen door Ivan Peroti. In 2008 werd een van zijn mixen, Girls van de Sugababes, gebruikt in een commercial van Boots UK. Dat jaar verscheen ook 3 Minutes To Explain. Zijn samenwerking met DJ Hardwell en Ivan Peroti (Where Is Here Now) siert begin 2015 op het debuut artiestenalbum van Hardwell – United We Are. En op zaterdag 15 juni staat hij dus op het Parkfeest in Oosterhout!

Kaarten

Kaartjes voor de Parkfeest Vrijdag kosten 17,50 per stuk en voor de Zaterdag 30 euro per stuk en zijn online te koop via de onderstaande link. Je kunt ook een passe-partout nemen voor 38 euro. Daarmee heb je alle dagen entree tot het Slotpark. Klik op de onderstaande link om direct kaarten te bestellen. Of geef je op voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 6 passe-partouts!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen