Parkfeest zoekt nog tal van vrijwilligers

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Op 14, 15 en 16 juni is het weer Parkfeest in Oosterhout. Drie dagen lang is het Slotpark het toneel voor muziek, theater, plezier, eten, drinken en ontmoeten. Om het driedaagse festival goed te laten verlopen is de organisatie nog op zoek naar diverse vrijwilligers. Meld je dus nu aan!

Vrijwilligers: van bouwers tot verkeersregelaars

Het Oosterhoutse Parkfeest draait al sinds de start volledig op vrijwilligers. De vrijwilligerscommissie is weer druk met het inplannen van alle mensen die mee willen helpen met het Parkfeest en daarmee de opbrengst voor goede doelen. Vooral de opbouw- en afbouwploeg kan nog wat handen gebruiken. Techneuten, maar ook gewoon sjouwers zijn van harte welkom in deze ploeg.

Diverse werkzaamheden

Maar er wordt ook gezocht naar keukenprinsen en -prinsessen voor het Eerst Eten Laantje, leden voor het Alcohol Preventie Team en vrijwilligers voor de toegangscontrole. Ook voor Parkwacht en voor het rondbrengen van bitterballen worden nog diverse vrijwilligers gezocht. Als laatste is het Parkfeest ook op zoek naar verkeersregelaars en kassamedewerker. Zit er iets voor jou tussen? Meld je dan via de onderstaande link direct aan als vrijwilliger! Ga je liever als bezoeker naar het Parkfeest? Geef je dan op voor onze gratis digitale nieuwsbrief en maak kans op een passe-partout!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen