Zondag worden de artiesten voor Parkfeest bekendgemaakt

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Nog een paar nachtjes slapen en dan mogen we op Oosterhout Nieuws bekend maken welke artiesten optreden tijdens Parkfeest 2020.

Parkfeest 2020

Het Parkfeest wordt dit jaar georganiseerd op 5, 6, 7 juni, uiteraard wederom in het Slotpark. Parkfeest Oosterhout is ooit opgericht ter ondersteuning van de Mienushal, de bouwhal carnavalswagens. Maar Stichting Parkfeest is de afgelopen 23 jaar een grote financiële ondersteuner geworden van diverse andere maatschappelijke doelen en is er ruim 6 ton uitgekeerd aan goede doelen. Ook in 2019 is er voldoende winst gemaakt om cheques te kunnen uitdelen aan enkele goede doelen in Oosterhout. Dit keer worden de cheques uitgereikt op Parkfeestzaterdag. Daarmee worden de goede doelen en de vrijwilligers extra in het zonnetje gezet.

Zelf kiezen goede doel

Nieuw dit jaar is dat je bij het aankopen van je ticket zélf een goed doel kunt kiezen. Per verkocht ticket gaat er dan één euro naar dat goede doel. Ongeacht de resultaten van het Parkfeest is deze bijdrage gegarandeerd voor de goede doelen. Je kunt dit jaar kiezen uit 4 goede doelen:

  • Milieu Educatief Centrum & Kinderboerderij
  • Goederenbank Baronie (waar de Voedselbank Oosterhout onder valt)
  • Atletiek & Trimvereniging Scorpio
  • En natuurlijk Stichting Mienushal, daar waarmee het Parkfeest ooit begon)

Artiesten en kaartverkoop

Op zondag 19 januari start de online kaartverkoop en mogen wij de eerste optredende artiesten voor de vrijdag en de zaterdag bekendmaken. Daarnaast kan het Parkfeest altijd nog sponsors en vrijwilligers gebruiken. Kijk op de onderstaande link voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen