Alternatief Parkfeest-op-Afstand via livestream op zaterdag 6 juni

Foto: Parkfeest Oosterhout

Op zaterdagavond 6 juni verzorgt het Parkfeest een coronavrije livestream via internet om zo toch een beetje het Parkfeestgevoel te creëren.

Parkfeest-op-Afstand

Parkfeest: “Ruim twee maanden terug zagen we ons nog in een bomvol Slotpark staan in het Parkfeestweekend. Onder het genot van een hapje en een drankje genietend van de artiesten, van de prachtige entourage tussen de bomen en van het samenzijn. Helaas kan dat door de coronacrisis niet doorgaan.” Maar de vrijwilligers van het Parkfeest weten hoe zeer de Oosterhouters aan ‘hun feestje’ gehecht zijn. Daar hebben zij het Parkfeest-op-Afstand bedacht. Een livestream via internet, waarbij je toch een beetje het gevoel van het Parkfeest mee gaat krijgen. Je dient alleen wel zelf te zorgen voor een hapje en een drankje. Maar een poncho zal dit keer zeker niet nodig zijn!

Hoe kijk je mee?

Op zaterdag 6 juni wordt tussen 20.00 en 0.00 uur de livestream verzorgd via Youtubel. Je kunt dan gratis meekijken. Wat er precies gaat gebeuren is nog niet bekendgemaakt, maar het belooft de sfeer van het Parkfeest over te brengen naar jouw eigen huis of tuin. Meer informatie zal spoedig volgen, maar je kunt je al wel vast aanmelden op het Youtubekanaal van het Parkfeest via de onderstaande link.

  • KLIK HIER voor het Youtubekanaal van het Parkfeest

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden