Met muziek, magie en ander vermaak toch een beetje Parkfeestgevoel

Manitou FM tijdens Parkfeest
Manitou FM tijdens Parkfeest
Foto: Casper van Aggelen

Zaterdag 6 juni van 20.00 tot 0.00 uur verzorgt het Parkfeest een vier uur durende livestream met magie, muziek en ander vermaak.

Parkfeest-op-Afstand

Het Parkfeest zal dit jaar niet doorgaan op 5, 6 en 7 juni vanwege het coronavirus. De 24e editie van het Parkfeest Oosterhout zal worden doorgeschoven naar 3, 4 en 5 september 2021. Parkfeest: “Ruim twee maanden terug zagen we ons nog in een bomvol Slotpark staan in het Parkfeestweekend. Onder het genot van een hapje en een drankje genietend van de artiesten, van de prachtige entourage tussen de bomen en van het samenzijn. Helaas kan dat door de coronacrisis niet doorgaan.” Maar de vrijwilligers van het Parkfeest weten hoe zeer de Oosterhouters aan ‘hun feestje’ gehecht zijn. Daar hebben zij het Parkfeest-op-Afstand bedacht. Een livestream via internet, waarbij je toch een beetje het gevoel van het Parkfeest mee gaat krijgen. Je dient alleen wel zelf te zorgen voor een hapje en een drankje. Maar een poncho zal dit keer zeker niet nodig zijn!

Livestream op zaterdag 6 juni

Stichting Parkfeest heeft speciaal voor Parkfeest-op-Afstand een vier uur durend programma samengesteld met daarin (bijna) alle elementen die je van ze gewend bent: Veel muziek door diverse Oosterhoutse artiesten en bands, online straattheater, nog meer muziek door de bekende dj’s van Manitou FM, challenges en een vloeiende presentatie. En dit alles in hoge beeld- en geluidskwaliteit! Natuurlijk kun je ook je mening laten horen of je eigen festival-omgeving in het zonnetje zetten door berichten en foto’s in te sturen die te pas en te onpas in beeld van de stream zullen verschijnen. Laat je verrassen vanuit je huiskamer, tuin of andere relaxte omgeving en volg de livestream via het YouTube-kanaal van het Parkfeest of via www.parkfeest.nl!

Programma

Ook dit speciale Parkfeest-op-Afstand kent een lekkere line-up. Oosterhoutse artiesten zorgen ervoor dat er in de woonkamers gewoon gefeest kan worden. Muziek en straattheater zoals we het Parkfeest kennen, maar dan net iets anders.

  • Marc Woods
    Al ruim 15 jaar is Marc Woods een van de meest geboekte goochelaars van Nederland en heeft in het verleden al drie keer op het Parkfeest zijn kunsten vertoond. Dit jaar zal hij zijn magie in iedere huiskamer tot leven laten komen.
  • Thomas Jakob
    De geboren Oosterhouter, bracht afgelopen februari zijn eerste single ‘Into the Sun’ uit. Die single werd opgemerkt door wereldster Robbie Williams die ervoor zorgt dat Thomas direct in de picture staat. Met zijn nieuwe The Flight Crew Band is Thomas klaar om Oosterhout en de rest van de wereld te veroveren met heerlijke indie pop. KLIK HIER voor het artikel dat wij eerder schreven over Thomas Jakob.
  • Frédérique van den Boomen
    Zangeres Frédérique van den Boomen brengt ons met haar piano en gouden stem een moment van bezinning in deze vreemde tijden.
  • Fool Moon
    De Oosterhoutse rockformatie Fool Moon draait al jaren mee en staat live garant voor melancholische melodieën, felle, venijnige riffs en slepende beats.
  • The Lost Chords
    Ook The Lost Chords zijn in Oosterhout geen onbekende band. Dit jaar had de band zijn Parkfeestdebuut mogen maken met hun visueel unieke liveshow. Dit doen ze alsnog, maar dan via de livestream!
  • Manitou FM
    Nog meer muziek tijdens de livestream van het Parkfeest-op-afstand wordt verzorgd door de helden van Manitou FM, de legendarische plaatjesdraaiers die in het verleden al eerder het Slotpark op z’n kop hebben gezet met hun gevoel om een feestje te bouwen!

Meld je alvast aan!

Op zaterdag 6 juni wordt tussen 20.00 en 0.00 uur de livestream verzorgd via Youtubekanaal van het Parkfeest. Je kunt dan gratis meekijken. Je kunt je al wel vast aanmelden op het Youtubekanaal van het Parkfeest via de onderstaande link, dan weet je zeker dat jij straks vanuit je eigen huiskamer of tuin op de eerste rij zit!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen