Nieuwe overheidsmaatregelen hebben vooralsnog geen gevolgen voor Parkfeest

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Premier Rutte maakte maandagmiddag bekend meerdaagse festivals te verbieden tot 1 september. De maatregelen hebben nog geen gevolgen voor het Parkfeest.

Streep door de festivalzomer

Demissionair premier Mark Rutte heeft maandagmiddag tijdens een persconferentie bekend gemaakt dat het verbod op meerdaagse festivals minimaal wordt verlengd tot 1 september.  “Het is slecht nieuws voor de mensen die zich erop hadden verheugd, maar het is helaas niet verantwoord om het door te laten gaan”, aldus onze premier. Onder andere het hertesten van bezoekers tijdens een festival zou logistiek niet goed te regelen zijn. Het besluit is volgens Rutte genomen ‘in overleg met de evenementensector’.

Nog geen gevolgen voor Parkfeest

Ondanks deze nieuwe maatregelen lijkt het Parkfeest er tot nu toe goed vanaf te komen. Carmen Mutsaerts van Stichting Parkfeest: “Naast het feit dat het Parkfeest pas na 1 september wordt georganiseerd, is het ook geen meerdaags festival. Er wordt op ons terrein niet overnacht. Eigenlijk zijn we drie keer een eendagsfestival met iedere dag een nieuw feestje.” Toch durft ook het Parkfeest geen garanties te geven over het wel of niet doorgaan van het driedaagse feest. Carmen: “Voor nu is alles nog onzeker. We gaan gewoon door met de organisatie, maar we houden ons hart vast!”

Nog kaarten te koop

Het Parkfeest 2021 wordt vooralsnog gehouden op 3, 4 en 5 september 2021 in het Slotpark. Voor vrijdag en zaterdag zijn er nog kaarten in de verkoop. Heb jij nog kaarten voor het Parkfeest 2020? Dan zijn die nog gewoon geldig voor deze editie. Nog geen kaarten? Bestel ze dan direct via de onderstaande link. Een kaart voor vrijdag 3 september kost 18,50 euro, voor zaterdag 4 september 33,50 euro en een passe-partout voor beide dagen kost 41,00 euro. Mocht het Parkfeest alsnog niet doorgaan in september, dan kun je je ticket bewaren tot juni 2022 of je geld terugvragen.

  • KLIK HIER om kaarten te kopen voor Parkfeest 2021
  • KLIK HIER om je aan te melden als vrijwilliger
  • KLIK HIER om je aan te melden als sponsor
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen