Parkfeest zoekt nog enkele vrijwilligers om planning rond te maken

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Op 10, 11 en 12 juni kunnen we in het Slotpark weer genieten van het Parkfeest. Heb jij je al opgegeven als vrijwilliger?

Vrijwilligers Parkfeest

Niet iedereen die tijdens het Parkfeest komt genieten van de muziek, het eten en drinken en de gezelligheid heeft in de gaten dat de hele organisatie drijft op vrijwilligers. Dankzij de inzet van deze honderden Oosterhouters kunnen de bezoekers lekker genieten van het feest! Om de planning van alle vrijwilligers weer helemaal dicht te krijgen zijn er nog enkele openstaande diensten in het schema. Mocht jij jezelf nog niet hebben aangemeld en je denkt nu bij jezelf “ik zou toch nog graag willen helpen” dan is dit nu jouw kans!

Nog enkele diensten te vullen

Lorenza De Spirt, voorzitter Vrijwilligerscommissie: “Wij zijn weer druk aan de slag gegaan met alle aanmeldingen om de vrijwilligersplanning voor Parkfeest 2022 rond te krijgen. We zijn er bijna! Fijn ook dat er na 2 jaar geen Parkfeest, toch weer een hoop vrijwilligers zich beschikbaar hebben gesteld. Daar worden wij echt blij van!!” Iedereen die zich heeft opgegeven heeft inmiddels een mail gekregen met de persoonlijke planning. “We hebben echter nog wel een aantal diensten waarop we vrijwilligers nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan het Alcohol Preventie Team, Parkwacht en de ploeg van opbouw en afbraak. Ook bij de kassa’s en het ‘Eerst-Eten-Laantje’ zijn nog wel een aantal diensten te verdelen!”

Wat krijg je ervoor terug?

Lorenza: “Je krijgt geen gekd voor het werk tijdens het Parkfeest, maar wanneer je je minimaal 8 uur inzet, krijg je een avond gratis entree. Verder krijg je van ons een polo, die je nadien mag houden. En natuurlijk bieden we je een supeleuk team om mee samen te werken! Bovendien draag je met jouw vrijwilligerswerk mee aan het ondersteunen van de Mienushal en tal van andere goede doelen binnen onze stad.” Kun je in het weekend van 10, 11 en 12 juni dus enkele uurtjes missen, klik dan op de onderstaande link en meld je direct aan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen