Diggy Dex, Edsilia Rombley en Ernst Jansz op Parkfeestzondag

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Zondag 12 juni is, als vanouds, familiedag op het Parkfeest. Op deze dag vind je in het Oosterhoutse Slotpark een mooie muzikale mix, entertainment en tal van andere activiteiten voor jong en oud.

Gratis Parkfeestzondag

Na twee dagen feesten start op zondag het programma in het Slotpark Oost, waar de The Twips de lunch muzikaal zullen ondersteunen. Daarop zal een heerlijke line-up met muziek en (straat-)theater volgen. Diggy Dex zagen we als alleskunner bij De Beste Zangers én hij was één van de vaste bandleden van The Streamers. Edsilia Rombley zagen we schitteren als één van de presentatrices van het Eurovisie Songfestival. En The Partysquad laat ons non-stop Rampeneren op de beat en ook de Bredase ska-band Skippabeat laten iedereen springen in het Slotpark. Ook soulzanger Steffen Morrison en Sem Rozendaal zijn allebei teruggevraagd voor het podium in het Slotpark.

Pareltjes voor je oren

Ook de Oosterhoutse band Selectiv is van de partij en ook Awash heeft Oosterhoutse roots! Laat je daarnaast verrassen door Jan Terlouw Junior & The Nightclub met zijn swingende jazzy crooners en vergeet ook vooral niet om aan te schuiven bij Queen’s Pleasure en de Belgische duiveltjes van Raw Blues Experience. Ernst Jansz van Doe Maar en CCC inc. zal op het Parkfeest het beste laten horen uit zijn meer dan 50 jaar lange carrière. Al met al een line-up om je oren en ogen van te laten genieten! Toepasselijk komt daarom ook Peter Blanker nog langs om zijn hit ‘TIs Moeilijk Bescheiden Te Blijven’ te zingen!

Samen met vrijwilligers

Niet iedereen die tijdens het Parkfeest komt genieten van de muziek, het eten en drinken en de gezelligheid heeft in de gaten dat de hele organisatie drijft op vrijwilligers. Dankzij de inzet van deze honderden Oosterhouters kunnen de bezoekers lekker genieten van het feest! Om de planning van alle vrijwilligers weer helemaal dicht te krijgen zijn er nog enkele openstaande diensten in het schema. Mocht jij jezelf nog niet hebben aangemeld en je denkt nu bij jezelf “ik zou toch nog graag willen helpen” dan is dit nu jouw kans! Klik op de link onderaan dit artikel en meld je aan!

Kaarten en meer informatie

Tickets voor het Parkfeest zijn te koop via de link onderaan dit artikel. Een ticket voor vrijdag kost 19,50 euro, zaterdag 39,50 euro en een passe-partout voor beide avonden kost 49,50 euro. Het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout. Daarom kun je hier aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage van één euro gaat. En wil je Festifan worden? Dit kun je eenvoudig regelen bij het bestellen van je tickets!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen