Politie zoekt getuigen mishandeling cafetaria ’t Dommeltje Arkendonk

Foto: Politie Zaanstreek

Donderdagavond heeft een man winkelcentrum Arkendonk aardig op stelten gezet. Nadat hij vervelend deed bij de supermarkt is hij naar het cafetaria gegaan. Daar heeft rond 19.15-19.30 uur een mishandeling en vernieling plaatsgevonden. De verwarde man werd na een klopjacht in Dommelbergen aangehouden.

Ontsnapt

Donderdag 2 augustus heeft er omstreeks 19.15-19.30 uur een mishandeling en vernieling plaatsgevonden bij cafetaria ’t Dommeltje op het Winkelcentrum Arkendonk in de wijk Dommelbergen. De dader was eerder ook al vervelend geweest in de Jumbo Supermarkt. De politie trof de man uiteindelijk aan in zijn auto aan de Berendonk, maar wist weer te ontsnappen. Later op de avond werd de man alsnog gevonden in de Ferdinand Bolstraat waar hij op het dak van een huis zat. De man was verward en mogelijk onder invloed. Na onderhandelingen van de familie van de man en de politie kwam hij naar beneden en werd hij aangehouden.

Politie zoekt getuigen

Heb jij iets gezien of gehoord van de vernieling en/of de mishandeling in Cafetaria ’t Dommeltje? Bel dan met de politie op 0900-8844 en vermeld het procesnummer: 2018181429.

Begin je dag voortaan met het nieuws uit je eigen stad met onze gratis nieuwsbrief. KLIK HIER en geef je op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen