Vandaag de laatste dag voor Nardy Kapitein als wijkagent van o.a. Slotjes-Midden

De twitterende wijkagent
De twitterende wijkagent
Foto: Nardy Kapitein

Vandaag is het de laatste dag dat Nardy Kapitein zijn uniform aan zal trekken als wijkagent voor de wijken Slotjes Midden, zuidelijk gedeelte Wilhelminalaan en Kanaaleiland.

Betrokken wijkagent

Nardy laat zelf via Twitter weten dat hij het werk met pijn in het hart moet neerleggen. Direct na zijn bekendmaking stromen de bedankjes via Twitter voor de betrokken wijkagent binnen. Hij wordt geroemd om zijn betrokkenheid en enthousiasme. Zoals het er nu naar uitziet blijft Nardy nog wel werkzaam bij de politie, maar dan in een adviserende functie. Niet meer in uniform en met bewapening dus.

Statement tegen #kanker als scheldwoord

Vorig jaar maakte de betrokken wijkagent nog een statement op oudjaarsdag. Hij werd toen behandeld met een chemokuur in het Oncologisch Dagcentrum. Hij twittert daarbij de volgende tekst: “Vandaag in #Oncologisch Dagcentrum wederom chemobehandeling gehad. Mijn gedachte dwaalde daarbij af om hier iedereen een taakstraf te laten ondergaan die zonodig o.a de hulpverleners #kanker toewensen. Zien ze de #strijd #pijn #bijwerkingen eens duidelijk onder ogen. #DenkNa”

Dankjewel

Wij danken Wijkagent Nardy ook voor zijn openheid, betrokkenheid en al het goede dat hij voor de inwoners heeft betekend!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen