112

Politie zoekt getuigen van aanrijding gestolen BMW op Burg. Materlaan

Foto: politie.nl

De politie zoekt nog steeds specifieke getuigen van de diefstal van een blauwe BMW en de aanrijding van die auto op de Burg. Materlaan.

BMW gestolen in Breda

Het begon met een melding van de eigenaar van een BMW. Die was zaterdag 1 februari 2020 om 15.00 uur in Breda en had daar zijn auto geparkeerd. Op dat tijdstip miste hij zijn autosleutels. Kort daarna bleek dat ook zijn auto weg was. Op dezelfde dag om 16.40 uur bleek dat deze auto op de John F. Kennedylaan in Breda een aanrijding heeft gehad en daar ook is doorgereden. En een getuige weet te melden dat de BMW met hoge snelheid over Seeligsingel in Breda is gereden. Daarbij zou hij bijna een aanrijding met een witte bestelbus hebben gehad en ook zou hij bijna twee fietsers hebben aangereden.

Aanrijding op de Burg. Materlaan

Net voor 17.00 uur kwam de melding van de ernstige aanrijding op de Burgemeester Materlaan in Oosterhout. Daar botste de BMW tegen de auto van een 80-jarige vrouw die daarbij zwaargewond raakte. De inzittenden van de gestolen BMW zijn de wijk nog ingevlucht, maar kort daarna zijn drie verdachten aangehouden. Het slachtoffer is verder buiten levensgevaar maar moet nog geruime tijd in het ziekenhuis blijven in verband met haar verwondingen.

Belangrijke getuigen

De politie vindt het belangrijk om te weten wie de auto heeft zien rijden op zaterdag 1 februari 2020 tussen 14.00 uur en 17.00 uur. In die tijd zou de auto 70 kilometers hebben gereden. De politie wil graag weten waar hij is geweest maar ook belangrijk, hoe was de rijstijl van de bestuurder. Hij kan dus erg opgevallen zijn door de grove rijstijl in Breda en Oosterhout. Ook wil de politie nog steeds contact met de bestuurder van een witte bestelbus die op de Seeligsingel bijna is aangereden door de BMW en twee fietsers die daar ternauwernood aan een aanrijding zijn ontsnapt. Heb jij meer informatie? Bel dan met de politie op 0900-8844.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen