Kleinkinderen vermiste Bert de Laat: “Laat ons iets weten lieve opa”

Foto: Politie.nl / bewerking: Oosterhout Nieuws

Op de Facebookpagina ‘Vermissing Bert de Laat’ hebben de kleinkinderen een bericht achtergelaten in de hoop dat opa het zal lezen.

Oproep van zijn kleinkinderen

Sinds dinsdag 14 juli wordt Bert de Laat uit Made vermist. Ondanks alle inspanningen van de politie en de oproepen in de media is Bert de Laat helaas nog niet aangetroffen. Er is nog steeds hoop op een goede afloop en dat de man, die eerder deze week 70 jaar is geworden, in goede gezondheid wordt teruggevonden. Op de Facebookpagina ‘Vermissing Bert de Laat’ hebben zijn zes kleinkinderen een bericht voor hun opa achtergelaten in de hoop dat hij snel iets van zich laat horen:

“Lieve Opa,
We moeten je al twee weken missen
We snappen er niks van
Waar ben je nou
We vragen het aan papa en mama
Maar zij weten het ook niet
Ze hebben geen antwoord voor ons
Zij vinden het moeilijk en wij ook
We zien je niet, snappen het niet
Is er iets gebeurd? Wil je even rust?
Laat ons iets weten lieve Opa
We missen je zoooooo veel

Xxx van alle 6 je kleinkinderen”

Signalement

Bert de Laat is 70 jaar en geboren op 27-7-1950. Bert is brildragend, 164cm lang en heeft kort, rossig haar. Ten tijde van zijn verdwijning droeg hij vermoedelijk een blauwe blouse met een klein ruitje, een blauwe korte broek en zwarte werkschoenen. De politie vraagt speciaal de aandacht vragen voor het voertuig waar Bert in is vertrokken. Dit betreft een elektrische witte Mitsubishi i-MIEV, voorzien van het kenteken RG-276-N. zoals op de foto hiernaast. Bekend is dat de man regelmatig in Breda kwam, maar hij kan ook richting Den Hout en Oosterhout zijn vertrokken.

Heb jij meer informatie?

Heb jij informatie over deze vermissing of weet jij waar de wagen op dit moment is? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of gebruik het online tipformulier via de onderstaande link. Mocht je liever anoniem melding willen maken dan kan dit natuurlijk ook. Bel dan met meld misdaad anoniem via 0800-7000 of kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl

KLIK HIER VOOR DE LAATSTE UPDATE

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden