112

Woningoverval appartementencomplex Bouwlingplein

Foto: politie.nl

In een appartementencomplex aan het Bouwlingplein drongen dinsdagavond 23 november vier personen een woning binnen. Kort erna gingen zij er zonder buit vandoor. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Woningoverval Bouwlingplein

Dinsdagavond werd rond 19.00 uur bij de woning in een appartementencomplex aan het Bouwlingplein in het centrum aangebeld. Nadat de bewoonster de deur opende, werd er met kracht tegen de deur geduwd. De vrouw werd met een flinke duw naar achteren geduwd, waarna de vier personen, allen in het donker gekleed en een bivakmuts op het hoofd, de woning binnendrongen. Het slachtoffer begon direct luidkeels te gillen, waarop de overvallers zonder buit snel wegrenden. Het slachtoffer bleef met een pijnlijke pols en hevig geschrokken achter. De politie startte direct een onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Heb jij iets gezien?

Een van de vier overvallers was een lange, dunne jongen van rond de 1.85 m en 1.90 m. Een tweede was een kleinere jongeman met een steviger postuur. Ben jij getuige geweest van de overval of heb jij meer informatie over de daders? Bel dan met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000. Het betreft zaaknummer: 2021315138.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden