112

25-jarige Tilburger aangehouden voor bedreiging, belediging en verzet

Foto: Wijkagenten_Oosterhout (Instagram)

Maandagmiddag is een 25-jarige Tilburger het politiebureau aan het Europark uitgezet. Toen hij de agenten bleef bedreigen en beledigen is hij aangehouden. Hij verzette zich stevig waardoor geweld gebruikt moest worden.

Buitengezet met zachte dwang

Maandagmiddag kwam een man om 15.00 uur bij het politiebureau aan het Europark. Hij stelde een vraag maar de agent kon deze vraag niet naar tevredenheid van de man antwoorden. Dat ontaarde in een flinke scheldpartij en beledigingen in de richting van de agent. De man werd verzocht om het bureau te verlaten. Toen hij dat niet wilde is hij met zachte dwang het bureau uitgezet.

Aanhouding

Buiten bleef hij schelden en bedreigen en hem werd verzocht weg te gaan. Hij stapte in zijn auto maar bleef aan de gang met schelden en bedreigen en reed niet weg. Toen was de maat vol voor de politie en werd besloten hem aan te houden. Hij sloot snel het portier van zijn auto. Nadat het raam ingeslagen was is hij uit zijn auto getrokken. De verdachte, een 25-jarige Tilburger, verzette zich. Hij is in het bureau in Tilburg ingesloten. Ook daar verzette hij zich en weigerde mee te werken.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen