Dion Schuurmans nieuwe trainer vv SCO

Dion Schuurmans
Dion Schuurmans
Foto: VV SCO

Vv SCO heeft in sneltreinvaart het gat, achtergelaten door vertrekkend trainer Freddy Kruijs, ingevuld. Vanaf volgend seizoen staat Dion Schuurmans voor de jonge ambitieuze groep. Voor Dion is het de eerste keer dat hij in de Tweede Klasse aan de slag gaat. SCO is blij en trots. Voorzitster Van Wely: “ik denk dat we met Dion een trainer hebben vastgelegd die past bij het karakter van SCO en de juiste man om ons de weg te wijzen in de Tweede Klasse.”

Virtus Zevenbergen

Dion Schuurmans is vijf jaar trainer geweest van Virtus in Zevenbergen. Met die ploeg promoveerde hij van de Vierde naar de Derde Klasse. Schuurmans zorgde vervolgens voor een constant niveau om te kunnen handhaven en maakte van Virtus een gedegen subtopper. Afgelopen seizoen heeft Schuurmans een volgende stap gezet in zijn carrière door zijn UEFA A / TC1-diploma te halen. Hij heeft daarvoor stage gelopen als assistent-trainer van de O19 van de voetbalacademie van Willem II.

Aangenaam verrast door het niveau

Vv SCO promoveerde afgelopen maandag van de Derde naar de Tweede Klasse door in de nacompetitie Rkvv Roosendaal te verslaan. SCO is daarmee de hoogst spelende ploeg in Oosterhout. Schuurmans heeft al een paar wedstrijden van SCO gezien in de nacompetitie. “Ik was aangenaam verrast door het niveau. Er staat een hele goede groep. Die bovendien een prachtige prestatie hebben geleverd. Er vallen een paar jongens uit de selectie weg. Ik ga de komende dagen benutten om samen met de staf de laatste gaten in de selectie voor komend seizoen te dichten. Met deze groep moet het onze sportieve ambitie zijn om volgend jaar een rol van betekenis te spelen in de Tweede Klasse. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in.”

  • www.vvsco.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen